| ||||
|
||||
Konu: bitane elektro gitar aldım ama amfim yok ne olur y |
|
| Yazar | Mesaj | |||||||||||||||
|
serhat91
Acemi üye
Kayıt Tarihi: 30-Ağustos-2007 Konum: Aydın Gönderilenler: 11 ![]() Tesekkür: 0 Rep:
|
![]() Konu: bitane elektro gitar aldım ama amfim yok ne olur yGönderim Zamanı: 30-Ağustos-2007 Saat 12:14 |
|||||||||||||||
|
hem kulaklık bağlana bilir hem cd ye takılabilir ayrıca beni tatmin edecek şekilde olan 150,00 ytl civarların da amfi arıyorum bana markasını ve modelini vermeniz yeter |
||||||||||||||||
|
serhat
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
|
angelofdarkness
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 18-Ağustos-2007 Konum: İzmir Gönderilenler: 175 ![]() Tesekkür: 41 Rep:
|
![]() Gönderim Zamanı: 30-Ağustos-2007 Saat 13:06 |
|||||||||||||||
|
bak bende IBANEZ IBZ10G var çok işime yarıyor wala tam ev amfisi daha dün 150 YTL ye aldılar arkadaşlar yanımda istiyorsan o amfiyi sana önerebilirim...(eğer internetten alıcaksan mydukkan da 120 ytl daha uygun sanırım:):))
|
||||||||||||||||
|
her meLek kendi karanLıqında mutLudur we her karanLık bir meLeqe muhtaçtır...**
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
|
serhat91
Acemi üye
Kayıt Tarihi: 30-Ağustos-2007 Konum: Aydın Gönderilenler: 11 ![]() Tesekkür: 0 Rep:
|
![]() Gönderim Zamanı: 03-Eylül-2007 Saat 11:01 |
|||||||||||||||
|
tşk ederim valla tüm sorularıma yanıt verdiğin için saol önerilierini dikkate alıcam
|
||||||||||||||||
|
serhat
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
|
angelofdarkness
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 18-Ağustos-2007 Konum: İzmir Gönderilenler: 175 ![]() Tesekkür: 41 Rep:
|
![]() Gönderim Zamanı: 03-Eylül-2007 Saat 11:03 |
|||||||||||||||
|
önmli deil |
||||||||||||||||
|
her meLek kendi karanLıqında mutLudur we her karanLık bir meLeqe muhtaçtır...**
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
|
gitarist49
Acemi üye
Kayıt Tarihi: 15-Aralık-2007 Konum: Çorum Gönderilenler: 4 ![]() Tesekkür: 0 Rep:
|
![]() Gönderim Zamanı: 15-Aralık-2007 Saat 16:09 |
|||||||||||||||
|
bende "bostan" 100 milyona aldım.tavsiye ederim. |
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
|
goldkey1
Üye
Kayıt Tarihi: 01-Şubat-2010 Gönderilenler: 63 ![]() Tesekkür: 1 Rep:
|
![]() Gönderim Zamanı: 03-Şubat-2010 Saat 23:21 |
|||||||||||||||
|
:D sen yanlıs almıssın baston o :D saka saka :D bndede aynısı war ama yanls yazmıssın boston marka amfi ama bana biraz kazık qırdı sanrm :D 150 tl |
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
|
onur-
Üye
Kayıt Tarihi: 25-Ocak-2009 Konum: İstanbul Gönderilenler: 86 ![]() Tesekkür: 8 Rep:
|
![]() Gönderim Zamanı: 03-Şubat-2010 Saat 23:52 |
|||||||||||||||
|
arkadaşlar ben olsam 150tl ye boston alacağıma 50-60 tl daha koyar mashall alırım ki öyle yaptım ama benimki 300 tl idi
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
|
goldkey1
Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 04-Şubat-2010 Saat 21:39 |
|||||||||||||||
|
=) maddı sıkıntım var :D tek maaş annem abim uni ben lise kendi harclıgımı bırıktırıorm hala da taksıt oduorm :D ne dıstortıon pedalım war nede daha gitar icin askı :D sadece amfi ve gitar :D
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
|
onur-
Üye
Kayıt Tarihi: 25-Ocak-2009 Konum: İstanbul Gönderilenler: 86 ![]() Tesekkür: 8 Rep:
|
![]() Gönderim Zamanı: 05-Şubat-2010 Saat 23:51 |
|||||||||||||||
|
sende haklısın..zaten kendini geliştirip ileride kendi paranı kazanırsın inşallah.gitar çalarak para kazanmak çok zevkli gerçekten
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
|
cemmooo
Üye
Kayıt Tarihi: 22-Ağustos-2007 Gönderilenler: 66 ![]() Tesekkür: 12 Rep:
|
![]() Gönderim Zamanı: 08-Şubat-2010 Saat 21:30 |
|||||||||||||||
|
Marshall MG10CD. Topraklaması biraz kötü olduğundan cızırdama yapabilir ama tonu çok güzeldir...
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
|
goldkey1
Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 10-Şubat-2010 Saat 18:21 |
|||||||||||||||
|
ya benim amfiden resmen bi uğultu geliyo bole elımı tele deydırınce azalıo ama ses yukselttıkce bole hısırtı fln geliyo )=
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
|
doruk
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 02-Temmuz-2008 Konum: Kütahya Gönderilenler: 229 ![]() Tesekkür: 54 Rep:
|
![]() Gönderim Zamanı: 11-Şubat-2010 Saat 18:34 |
|||||||||||||||
|
Orjinalini yazan: goldkey1 ya benim amfiden resmen bi uğultu geliyo bole elımı tele deydırınce azalıo ama ses yukselttıkce bole hısırtı fln geliyo )= amfinin markasını ve kaç watt oldğunu söylrmisin |
||||||||||||||||
|
Günler Tepelerden Aşırı Koşan Vahşi Atlar Misali...
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
|
goldkey1
Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 11-Şubat-2010 Saat 18:37 |
|||||||||||||||
|
boston 15 watt
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
|
doruk
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 02-Temmuz-2008 Konum: Kütahya Gönderilenler: 229 ![]() Tesekkür: 54 Rep:
|
![]() Gönderim Zamanı: 12-Şubat-2010 Saat 22:20 |
|||||||||||||||
|
ev amfisi oldğu için yüksek desibeldeki tınıları özelliklede bass seslerini cızırtılı veriyor olabilir. bunun bir çok sebebi var ama en çok görüleni prizin topraklama olmamasıdır. bir diğeride jack ın giriş yerindeki temassızlığı..
|
||||||||||||||||
|
Günler Tepelerden Aşırı Koşan Vahşi Atlar Misali...
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
|
goldkey1
Üye
|
![]() Gönderim Zamanı: 13-Şubat-2010 Saat 11:57 |
|||||||||||||||
|
sanırım topraklama olmadıgındandır amfının fişinde topraklama bolgesı yok fln evde war topraklama elımı tele deydırınce cızırtı gıdıyo
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
|
cemmooo
Üye
Kayıt Tarihi: 22-Ağustos-2007 Gönderilenler: 66 ![]() Tesekkür: 12 Rep:
|
![]() Gönderim Zamanı: 03-Nisan-2010 Saat 22:20 |
|||||||||||||||
|
Evin topraklamasında %100 iletim olmadığında sen tellere veya amfinin metal bi kısmına dokunduğun zaman seni de topraklama aleti olarak kullanıp cızırtısını azaltır :D fakat dikkat et güçlü bir amfi aldığında çıplak ayakla gitar çalmamaya özen göster.. Çalcaksan da halının üzerinde falan çal.. Bir ara haber çıkmıştı bi çocuk ölmüştü hani o an aklına gelsin =)
|
||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||
|
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|